ביום שלישי ה – 7 ביולי 2020 , התקיים שיעור מספר 2 בבית הספר לבישול של מסדר אבירי הגריל.
אחרי שבשיעור הראשון התלמידים רק צפו בהדגמה ואכלו ממטעמיו של שף עידן הלפרין, בשיעור הזה הם כבר התחילו לעבוד.
שף עמית זיו, לימדה והדגימה לתלמידים שיטות חיתוך שונות לפירות וירקות.
התלמידים למדו מה זה ברונוואז, ג`וליאן, שיפונד ועוד.
כל חניך קיבל סט סכינים אישי ולמד את השימוש של כל סכין וסכין.
נחתכו המוני פירות וירקות (גם לא מעט אצבעות :-) )
ובסוף אכלנו יחד סלטים שונים ומגוונים.
תמונות אוירה בכתה: