בית הספר לבישול - שיעור מס 10

הנושא: דגים

לשיעור הפעם הגיע  בהתנדבות ה שף אייל לביא לשיעור על דגים

אייל הסביר לתלמידים  על ההיסטוריה של קולינרית בישול וצריכת הדגים בארצנו.

 

קצת אקולוגיה... מה מצבם של אוכלוסיות הדגים בארץ ובעולם.

כיצד מתמודדים ? חקלאות ימית מול דגי פרא !

היכן לקנות דגים וכיצד לבחור, איך מוודאים טריות ,

כיצד לטפל ,לשמור ולאחסן את הדגים.

אייל הדגים והתלמידים תרגלו נקיון ופילוט של דג, והכינו

סניה מדהימה,

סביצ'ה ים תיכוני

ובורקס עם סלמון.

תודה לאייל על שיעור מדהים


HEB / ENG