Aboutאודות

Our Members' Establishments

המוסדות של חברי המסדר שלנו

  • nomi

    nomi

    Restaurant recommended by:
    Chef ALFRED JEVNISEK - Chef Rôtisseur
    מסעדה מומלצת על ידי:
    שף אלפרד יבניסק - Chef Rôtisseur

    רחוב קאופמן 12, תל אביב - במלון דיוויד אינטרקונטיננטל
    03-7951255

    Inspired by the exchange of seasons, chef Yoram Nitzan combines new ideas with fresh flavors and creates a rich menu with the best ingredients. Nomi focuses on quality local ingredients and exposes their hidden tastes, which surprise the diners every time.
    בהשראת חילופי עונות השנה, השף יורם ניצן משלב בין רעיונות חדשים לבין טעמים רעננים ויוצר תפריט עשיר עם מיטב המרכיבים. נומי מתמקדת במרכיבים מקומיים איכותיים, וחושפת את הטעמים החבויים שלהם, המפתיעים את הסועדים בכל פעם מחדש.
  • התרנגול הכחול

    The Blue Rooster

    Restaurant recommended by:
    Chef SHAOOL BEN-ADERET - Maître Rôtisseur
    מסעדה מומלצת על ידי:
    שף שאול בן אדרת - Maître Rôtisseur

    ניסים אלוני 10 קניון G ת”א
    03-5443349

    Chef Shaul Ben Aderet is the head of the Blue Rooster Restaurant (Kimmel, Keeting, Kimmel, Gilboa, culinary advice and chef workshops). The restaurant offers a rich menu, a warm and homely atmosphere along with an urban experience alongside the towers and many entertainment options in different styles. The menu of the blue rooster is adapted for every hour of the day - a business meal, lunch and dinner menu.

    The rooster's kitchen offers daily changing dishes, according to the ingredients available on the market on the same day, along with the regular dishes that characterize the place, which are composed by Chef Shaul Ben Aderet through personal interpretation based on fresh raw materials
    השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול (קימל קיטרינג כפרי, קימל בגלבוע, יעוץ קולינארי וסדנאות שף), הפעם בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.

    המטבח של התרנגול מציע מנות המשתנות על בסיס יומי, בהתאם למרכיבים הזמינים בשוק באותו היום, יחד עם המנות הקבועות המאפיינות את המקום, אותן מרכיב השף שאול בן אדרת דרך פרשנות אישית המושתתת על חומרי גלם טריים
  • המרתף של רוזנר

    Rosner Cellar

    Wine boutique recommended by:
    YANIV ROSNER - Professionnel du Vin
    בוטיק יינות מומלץ על ידי:
    יניב רוזנר - Professionnel du Vin

    יוחנן הסנדלר 2, כפר סבא
    09-7653333

    In Rosner's Cellar you will find over 8,000 kinds of wine from hundreds of wineries in Israel and abroad. In addition to other spirits, beers of all kinds and flavors, high quality chocolate, fine cigars and special drinks. The dream of any wine lover!
    במרתף של רוזנר תמצאו מעל ל8,000 סוגים של יין ממאות יקבים בארץ ובעולם. בנוסף למשקאות חריפים נוספים, בירות מכל הסוגים והטעמים, שוקולד איכותי, סיגרים משובחים וכוסות משקה מיוחדות. חלומו של כל חובב יין!
  • אברג'

    Abrage

    Restaurant recommended by:
    MORDECHAY STROKOVSKY - Maître Restaurateur
    מסעדה מומלצת על ידי:
    מוטי סטרוקובסקי - Maître Restaurateur

    כיכר קדומים 6, יפו העתיקה תל אביב
    03-5244445

    Abrage is situated at the picturesque ancient 6th square adjacent to St, Peter's church. Located in a historical building 100 years old, Abrage is glorified with an Ottoman aroma that comes deep from within the exposed stone walls and Turquoise arches that characterize this venue.

    Anchored in the heart of the ancient square in old Jaffa, Abrage is the perfect venue for quaint affair, enhanced by the romantic adjacent wishing well, the cool sea breeze and the tree gardens. The rare location combined with our expertise chef's fish, sea fruit and meat dishes and our team who will endeavor to provide tailor made service, will make your event an experience to remember.
    בכיכר קדומים ביפו העתיקה הציורית, בין שלל גלריות ובסמוך לכנסיית סנט פטרוס, שוכן אבראג'.

    הביסטרו הים תיכוני מציע תפריט עשיר של דגים ופירות ים הכי טריים שיש ועושה כבוד למטבחי מדינות חוף הים התיכון. המנות המוגשות אותנטיות ורעננות, מורכבות מחומרי גלם טריים הנרכשים מדי יום בשוק היפואי העשיר ואצל הדייגים בנמל יפו.

    מסעדת אבראג' יושבת במבנה עותמאני עתיק בן למעלה מ-100 שנה, בעל קירות אבן חשופים וקשתות טורקיז. הודות למיקום החד פעמי של המסעדה בליבה של יפו העתיקה, תוכלו להנות מאווירה קוסמופוליטית ומבריזת ים מרעננת.
HEB / ENG