בית הספר לבישול - שיעור מס 6

נושא השיעור: אוכל רחוב

לסיום המחצית הראשונה של הקורס, זכינו לארח את שף מיכאל כץ.


מיכאל, מבכירי המורים בארץ, לימד את התלמידים תהליכי עבודה נכונים, בניה נכונה של ארוחה, תהליכים כימיים של חומרי גלם שונים ושימושים שונים של חומרים.


התלמידים הכינו המבורגר עסיסי,

לחמניות המבורגר נימוחות,

צ'יפס,

דג בבצק בירה וחמוצים ברגע.

 

 

מעבר למתכונים, מיכאל נתן טיפים רבים ומידע רב

תודה למיכאל על שיעור מרתק!

ותודה לצוות היקר והמשקיע: צ'יקו , והסו שפית שלנו עמית זיו  , שעובדים ללא הפסקה ומכל הלב.

והפעם הצטרף  לעזרה גיא וייס .

 

 

 

 


HEB / ENG