בית הספר לבישול - שיעור מס 10
הנושא: דגים
לשיעור הפעם הגיע בהתנדבות ה שף אייל לביא לשיעור על דגים
אייל הסביר לתלמידים על ההיסטוריה של קולינרית בישול וצריכת הדגים בארצנו.
קצת אקולוגיה... מה מצבם של אוכלוסיות הדגים בארץ ובעולם.
כיצד מתמודדים ? חקלאות ימית מול דגי פרא !
היכן לקנות דגים וכיצד לבחור, איך מוודאים טריות ,
כיצד לטפל ,לשמור ולאחסן את הדגים.
אייל הדגים והתלמידים תרגלו נקיון ופילוט של דג, והכינו
סניה מדהימה,
סביצ'ה ים תיכוני
ובורקס עם סלמון.
תודה לאייל על שיעור מדהים