בית הספר לבישול - סיור בשוק הכרמל, העשרה, למידה וטעימה

 

השבוע יצאנו מכיתת הלימוד לשוק הכרמל לסיור לימודי וטעים.

יוסי בן אודיס, חבר המסדר והבעלים של חברת מאסטרשוק, ומסעדת טרקלין הוביל את המפגש בהתנדבות.

בסיור למדנו על חומרי גלם,

על הקמת וההיסטוריה של השוק.

שמענו הסבר על תבלינים, ירקות, בשר, יישון בשר, אוכל גיאורגי ועוד.

 בהחלט סיור מלמד ומעשיר.

כמובן שאי אפשר בלי לאכול משהו בשוק (קשה ללמוד על בטן ריקה), אז אכלנו בורקס, פיש אנד צ'יפס, מאפים גיאורגים, גבינות, חלבה, פיתה פנדה ועוד.

תודה ליוסי וירדן על סיור מעשיר וטעים

 


HEB / ENG