בית הספר לבישול - שיעור מס 9

אחרי שבשמונה שיעורים הקודמים עסקנו במטבחים השונים: אסייתי, אמריקאי, איטלקי וכו', הפעם "קפצנו כיתה" ועברנו לשיעור המסביר ומדגים קונספט.

לשיעור הפעם, הגיע בהתנדבות שף קובי בכר.(מסעדת פסטל)

קובי הסביר והדגים לתלמידים על תהליך בניית מנה למסעדה, החל משלב הרעיון ועד לביצוע והצלחות, והדגיש את המורכבות של כל שלב.

קובי הכין עם התלמידים מקלובה,

כרוב ממולא

ושווארמה דגים

תוך כדי לימד והדגים פיילוט דגים,

הכנת לאבנה טבעונית מעושנת,

הכנת אורז ארומטי,

סוגי תבלינים ועוד.

ובסיום כל מנה כמובן טועמים  ונהנים

תודה לשף קובי בכר !

 


HEB / ENG