בית הספר לבישול - שיעור מס 8

נושא השיעור: מהמטבח האיטלקי - פסטות, ניוקי ופוקצ'ה 

שי אלפסי  מסעדן ויזם בתחום המסעדנות ( עד לאחרונה בעל 3 מסעדות )

השיעור שהתקיים בניחוח איטלקי, התלמידים למדו להכין בצק פסטה , ונתנו דרור לשימושיו הרבים ועד השימוש בבצק  מהקלאסיקה האיטלקית לשישברק 

 

 

 

בחלק השני  הכינו התלמידים טורטליני ברוטב אוליאוליו

 

השפית עמית זיו שמלווה אותנו כל הקורס מהשיעור הראשון  כסו שפית, לימדה להכין את בצק הפוקצה  

הקלאסי , שהתלמידים יצרו מגוון מאפיים בצורות וטעמים שונים

שיעור שהבצקים חגגו, התלמידים נהנו.

תודה לשי אלפסי! על שיעור נעים, טעים ויצירתי

 


HEB / ENG