בית הספר לבישול - שיעור מס 5

נושא השיעור : מרקים -  אין מאכל יותר מנחם ממרק טוב...

את השיעור הפעם התנדב להעביר שף ויקטור גלוגר.

 

ויקטור הסביר לנערים על מקור המרק ועל מגוון האפשרויות הקיימות.

הנערים הכינו יחד עם השף מרק דגים עשיר

 

גספאצ'ו קר ומרענן

וציר עוף שסייע בהמשך לכל קבוצה בהכנת מרק ירקות כפרי ומרק אפונה.

הנערים למדו מושגים חדשים כמו תחליב (אמולסיה), דמי גלאס, ציר ועוד...

מבשר העוף ששימש לציר, ויקטור לימד על סו ויד מאולתר והכין עוף סופרים.

כמובן שגם הסביר על חשיבות מיצוי כלל חומרי הגלם הקיימים והימנעות מבזבוז.

תודה  לשף  ויקטור על שיעור מעניין מאוד וטעים מאוד.

וכמובן  את השיעור מלווים צ'יקו ועמית זיו הסו שפית שלנו. בצורה מקצועית ומשמעת חזקה.  

תודה לתורמים שלנו :

גיא כהן : חב' האקדמיה לבשר – בשר ודגים

רוני יונה - תבליני יונה,

עמותת פרויקט אורנשטיין - התומכת ברכישת מוצרי מזון.

 

                      

 


HEB / ENG