בית הספר לבישול - שעור מס 3

הפעם זכינו בשיעור בהובלת שף אוראל קמחי.

לאחר שיעור שלם של חיתוכים, טכניקות והמון סלט, אוראל לימד את החניכים שסלט לא חייב להיות בנאלי, ושגם בחומרי גלם פשוטים ניתן לייצר מנות שף מדהימות.

החניכים צפו בהדגמה של אוראל והכינו : סלט חסה ברוטב וויסקי,

טרטר ירקות שורש עם קרם גזר וחמאת קשיו

וקרפצ''''''''''''''''יו של קולרבי.

בין היתר , למדו גם מושגים חדשים כמו אמולסיה, סו ויד, ויניגרט ועוד...

את כל המנות התלמידים הכינו , ובסיום אוראל טעם מכל מנה, התפעל והעיר מעט.

תענוג לראות ולהעריך את רצון התלמידים ללמוד וליישם. וכמובן תודה לאוראל על שיעור מדהים, על הזמן והכישרון להעביר שיעור עם תוצאות שכאלו.

 

תתרשמו מהתמונות המצורפות  


 


HEB / ENG