כניסת חבריםשכחתי סיסמה

La Chaîne des Rôtisseurs d'Israël - מסדר אבירי הגריל ישראל
מסעדות, מלונות ויקבים של חברי המסדר

בחר מקום     בחר אזור

רשימת מסעדות


אבראג`


כיכר קדומים 6, יפו העתיקה, תל אביב
טלפון: 03-5244445


בכיכר קדומים הציורית, בין שלל גלריות ובסמוך לכנסיית סנט פטרוס, שוכן אבראג`. הביסטרו הים תיכוני מציע תפריט עשיר של דגים ופירות ים הכי טריים שיש ועושה כבוד למטבחי מדינות חוף הים התיכון.
המנות המוגשות אותנטיות ורעננות, מורכבות מחומרי גלם טריים הנרכשים מדי יום בשוק היפואי העשיר ואצל הדייגים בנמל יפו.
מוטי סטרוקובסקי - מסעדן/ית  

אל באבור


בניין כוכב יקנעם, יקנעם
טלפון: 04-9891619

   
מסעדה ערבית אתנטית המגישה תפריט עשיר במיוחד, שכולו חגיגת צבעים עשירה של עשרות מנות, סלטים חמים וקרים, מנות טלאים מסורתיות, דגים, מנות גריל, מאפים ועוד.
חוסאם עבאס - שף  

דיויד אינטרקונטיננטל


קאופמן 12, תל אביב
טלפון: 03-7951111


מלון יוקרה עם נוף מהמם לים התיכון, הממוקם ליד יפו העתיקה, נוה צדק ושום הכרמל.
אלפרד יבניסק - שף  

הנמל 24


הנמל 24, חיפה
טלפון: 04-8628899

   
נמל 24 הפנינה הקולינארית של חיפה והצפון. המסעדה ממוקמת ברחוב הנמל - מתחם הבילוי ההולך ומתפתח בעיר התחתית בחיפה.
גיא אביטל, מבעלי המסעדה, הקים יחד עם חברו השף רן ראש את הנמל 24 במטרה ליצור את החוויה הקולינארית המושלמת. הנמל 24 משלב בין אוכל גורמה, עיצוב איטלקי כפרי ואוירה של שפע. "מטרתנו להיות בחוד החנית של ה-Fine Dining בחיפה והצפון".
רן ראש - שף  

כתית


היכל התלמוד 4, תל אביב
טלפון: 03-5107001


השף מאיר אדוני מציג במסעדת כתית קולינאריה וירטואוזית מרגשת.
המטבח במסעדת כתית מבטא את התשוקה הגדולה לאוכל של השף והבעלים מאיר אדוני. בדרך מקורית, משלב אדוני מטבח אירופאי מוקפד אל תוך כור ההיתוך הישראלי – ים תיכוני. תוך שימוש במרכיבים עונתיים באיכות הגבוהה ביותר, דגה ופירות ים טריים, בשר טלה ובקר ועוד וכן ייצור עצמי של לחמי מחמצת , פסטות, סורבטים, גלידות קונפיטורות ורטבים, מציעה מסעדת כתית יצירה קולינרית ייחודית על פי עקרונות הבישול הקלאסי – מודרני עם טעמים וניחוחות אותנטיים.
מאיר אדוני - שף  

לנדוור קפה


סניפים בכל הארץ,
טלפון: 03-7311311


מחניהודה


בית יעקב 10, ירושלים
טלפון: 02-5333442


מסעדת מחניודה הינה מסעדת שוק עונתית וים תיכונית בבעלותם וניצוחם של שלושה שפים ירושלמיים בעלי רזומה עשיר: אסף גרניט, יוסי אלעד ואורי נבון. מדובר בשיתוף פעולה יוצא דופן בין שלושה שפים, המביא לידי ביטוי את סגנונו של כל אחד מהם, מעצים ומפרה את היצירה הקולינרית של כל צלע במשולש ויוצר מטבח ירושלמי מורכב ופשוט כאחד – מוקפד, מדויק, ישיר ולא מתחכם בכוח. בכל סרוויס, מוביל שף אחד את הטון במטבח והאחרים מיישרים קו ומתפקדים כטבחי פס מן השורה.
אסף גרניט - שף   יוסי אלעד - שף  

מסה


הארבעה 19, תל אביב
טלפון: 03-6856859

   
המסעדה מציעה אלטה קוזינה (מטבח עילי) של השף אביב משה בעיצוב פנים ייחודי ביותר אשר מגדיר מחדש את חווית הבילוי בתל-אביב. אביב מגדיר את מטבח המסעדה כ"מרגש ולא פשוט, הכולל נגיעות מבית אמא". התפריט בנוי בטכניקת בישול מאזור הפרובנס, בשימוש רב של חומרים מקומיים, תוך הקפדה על איכות חומרי הגלם ומשחק עם טקסטורות שונות היוצרות מורכבות מרתקת בכל מנה.
אביב משה - שף  

משיה


מנדלי מוכרי ספרים 5, תל אביב
טלפון: 03-7500999


קוואטרו


רח' הארבעה 21, תל אביב
טלפון: 03-919-1555


קיטשן מרקט


האנגר 12, שוק הנמל , תל אביב
טלפון: 03-5446669


קימל


השחר 6, תל אביב
טלפון: 03-5105204


מבנה משומר בן 129 שנה, אשר היה שייך לשייח` תורכי, הוקמה מסעדת קימל, ששמה מרמז על אופיה הכפרי. פנים המסעדה מעוצב בסגנון כפרי אותנטי, שפע של עצים טבעיים, כלי אוכל והגשה המייחדים את המסעדה ויוצרים אווירה פסטורלית נעימה ושלווה, המהווים רקע הולם למעדנים הכפריים המוגשים בה. גבינות, בשרים ודגים ברטבים עשירים בעשבי תיבול, שמנת ושמן זית - מוגשים לסועדים ע"י צוות מלצרים מיומן ואדיב. שף המסעדה, שאול בן אדרת התמחה במיטב המסעדות בעולם ומציע מטבח בניחוח אישי ומיוחד.
שאול בן-אדרת - שף